Děkuju za každou odpověď.
Z mého pohledu to uplně v pořádku neni. Terko, píšete, že vaši zákazníci, kteří využívají opakované platby by se dostali do problému kdyby tuhle službu banka neměla. Dle mého názoru to je větší problém, že platba s neplatnou kartou proběhne už dva roky po platnosti karty. Dle toho co píšete, moji uplně první kartou, kterou jsem registroval u obchodníka i po deseti letech bude akceptovaná opakovaná platba? Neni to zvláštní? Proč pak banka dělá výměny karet po třech letech když to takhle funguje? Já jsem taky zákazníkem Hello bank a pro mě se tahle vlastnost karty vůbec nelíbí. Takže bych byl rád kdyby má karta fungovala tak, jak to má, to znamená, že pokud karte končila platnost, tak je moji povinnosti tu kartu obnovit u obchodníka. Neočekávam od Mastercard ani od banky aby se odvolával na nejaký mandát a vykonával něco namísto mě. Samozřejmě, pokud bych o takové vlastnosti byl informován by situace byla jiná, ale v obálce s novou kartou nebyla žádná taková informace.
Jako zákazník banky nechci nic reklamovat u obchodníka, který opakovanou platbu vykonal. Očekávam, že spíš banka umožní mně deaktivovat takovou nesmyslnou vlastnot karty. Takže jako zákazník Vás touto cestou žádám o poskytování možnosti pro zákazníka tuhle vlastnost karty vypnout přes internetové bankovnictví. Proč o takové vlastnosti karty musí zákazník dozvědet pouze když to sám detekuje a je pořádně překvapen? Já jsem ten mandát uzavřený mezi Hello bank! a MasterCard nikdy nevidel a neschválil, takže úkolem poskytovatele bankovních služeb je řádně informovat své zákazníky a poskytovat transparetní, flexibilní služby kde zákazník má možnost rozhodovat. Asi Hello bank! fakt neni pro lidi a fakt nemyslí na lidi. Vaše marketingové heslá jsou pouze prázdne fráze.