Už asi 2 nebo 3 dny (nepamatuji si přesně) se mi v tomto fóru v některých diskuzích zobrazuje vždy při načtení stránky nějaký podle mne podivný požadavek na autentizaci a zajímalo by mne co to je nebo co to znamená.
Zobrazuje se to např. v tématech "NFC – jaký je váš názor na platby mobilním telefonem?", "Jak prokázat svou dobrou platební morálku?" a to pouze v prohlížečí Firefox. Zkoušel jsem to i v jiných prohlížečích (IE a Chrome) a tam se mi ten požadavek na autentizaci nezobrazuje. Hodně podivná mi připadá být ta adresa která je tam uvedená. Nikdy jsem se s něčim takovým nesetkal (alespoň si na nic takového nevzpomínám) a tak na to raději nereaguji a nechávám to vždy zrušit. Nemůže se jednat např. o něco podvodného co se ode mne snaží vylákat nějaké autentizační údaje za účelem zneužití? Já se v těchto věcech příliš nevyznám a tak mne zajímá jestli to zobrazují přímo stránky tohoto fóra a nebo prohlížeč a jak se toho zbavit. Vyskytuje se to v tomto fóru i někomu jinému a nebo jsem s tím sám?